Bindweefselmassage Gemert

Een natuurlijke maar zeer effectieve schoonheidsbehandeling, voor het zichtbaar verjongen en verbeteren van de huid? Kies dan voor een bindweefselmassage. Bloom schoonheidsinstituut voert al jarenlang bindweefselmassages uit en is daarmee specialist op dit gebied.

Bindweefselmassage, wat is dat precies?

Bij een bindweefselmassage worden verschillende technieken toegepast, waarmee de middelste huidlaag intensief wordt gemasseerd. Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing. De collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd.

Een goede bloedcirculatie is zeer belangrijk voor de huid. De huid heeft namelijk voedingsstoffen nodig om elastisch en jong te blijven. Dit haalt je huid uit bloed.

Voor wie is een bindweefselmassage geschikt?

Een bindweefselmassage is geschikt voor algehele verbetering van de huidconditie, maar is uitermate geschikt voor huidverjonging. Naast de ‘basis’ bindweefselmassage, wordt er in het instituut gewerkt met Noûs Natural Face Lifting. Deze techniek richt zich op rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn.

De natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.

Resultaten bindweefselmassage

  • Diepe rimpels vervagen.
  • Een betere doorbloeding van de huid.
  • Een hogere toevoer van zuurstof en andere voedingsstoffen naar de huid en onderliggende weefsels.
  • Hangende huid wordt gelift.
  • Verschrompelde huid krijgt meer elasticiteit en wordt strakker.
  • Gladdere en meer geopende oogcontouren.
  • Een betere afvoer van afvalstoffen.
  • Stimulatie van de natuurlijke hydratatie van de huid.
  • Zachtere, gezondere huid, algemene basisconditie is verbeterd.

Bekijk de video voor meer informatie

Hoeveel behandelingen moet ik ondergaan?

Na de eerste behandeling ziet u direct dat uw huid er fris en doorbloed uitziet. Om te kunnen profiteren van bovenstaande resultaten, is het ondergaan van een bindweefselmassage in kuurverband zeer aan te raden. U volgt dan meerdere behandelingen, met tussenpozen.

Ik geef u graag advies over hoeveel behandelingen er nodig zijn om uw droomhuid te bereiken!

Prijs bindweefselmassage

€ 59,95. Behandeling van 75 minuten.