Merken Bloom Huidinstituut

Cenzaa

Cenzaa is altijd in beweging om haar producten, verpakkingen en diensten te verbeteren. Zo hebben we al vele mooie innovaties gelanceerd in de cosmeticatiewereld! De hoogsthaalbare resultaten voor maximale huidverbetering blijven we dan ook behalen door onze innovatieve ontwikkelingen.

Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering dan dat gangbare cosmetica doen. Het PCN2-systeem is de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering.

Mesoestetic

Mesoestetic® is één van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld, die bijna twee decennia de innovatie heeft geleid. De deskundigheid en het onderzoek van de farmaceutische laboratoria, gevestigd in Barcelona Spanje, is toegewijd aan de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen, waaronder verder onderzoek naar de nieuwste concepten in geavanceerde ingrediënten en leveringssystemen.

Marc Inbane

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets, accessoires en geurkaarsen. 

Dermapen

De dermapen is een nieuw apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling en huidvernieuwing. In vergelijking met bestaande microneedling therapie is de dermapen effectiever en veiliger.

De dermapen is onder andere geschikt voor de volgende indicaties:

  • (Acne)littekens
  • Huidverjonging/huidverbetering
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën