Microdermabrasie Gemert

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want Bloom schoonheidsinstituut bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier, namelijk door middel van microdermabrasie.

Microdermabrasie, wat is dat?

Microdermabrasie is een peeling door middel van apparatuur. Doordat microkristallen met een hoge druk tegen de huid worden gespoten en door een vacuümsysteem weer worden teruggeleid, wordt de bovenste huidlaag op een zeer veilige en zachte wijze verwijderd. De huid raakt niet beschadigd en doordat de peeling zeer nauwkeurig wordt verricht, kan er precies het gewenste resultaat worden bereikt.

Hierbij geldt; hoe vaker u een microdermabrasie behandeling ondergaat, hoe beter de resultaten zijn.

Wat is het resultaat van een microdermabrasie behandeling?

De peelende werking van het apparaat verwijdert de dode huidcellen. Hierdoor is de huid beter in staat de hierna volgende werkstoffen op te nemen. De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Direct na de eerste behandeling is de huid gladder en egaler. Pigmentvlekjes, rimpels en lijnen zijn vervaagd, maar ook (acne)littekens zullen minder zichtbaar zijn.

Voor welke huidproblemen is microdermabrasie geschikt?

  • Onzuivere huid, puistjes en grove poriën.
  • Door de zon beschadigde huid en pigmentvlekken.
  • Huidveroudering, rimpels en lijnen.
  • Rokershuid.
  • Een doffe en vale huid.
  • (Acne)littekens.

Microdermabrasie behandelplan

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken. De huid wordt geanalyseerd en naar aanleiding van deze twee stappen, stel ik het behandelplan samen. Hierin staat precies vermeld hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken en welke thuisverzorgingsproducten bijdragen aan de snelste resultaten.

Prijs microdermabrasie behandeling

€ 69,95. Behandeling van 75 minuten.