Peelings Gemert

Door middel van een peeling zijn er veel verschillende huidproblemen te behandelen. Heeft u bijvoorbeeld last van acne, een vale en vermoeide huid of wilt u rimpels en lijnen zichtbaar laten verminderen? Kies dan voor de peelings van Bloom schoonheidsinstituut!

Wat doet een peeling?

De peeling behandeling is een eenvoudige, doeltreffende maar toch zachte techniek. Een peeling veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid, alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie.

Met andere woorden; door deze behandeling verbetert niet alleen de kwaliteit van de huid, maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Resultaat van een peeling

  • Uw huid wordt gladder, waardoor rimpels minder zichtbaar worden.
  • Pigmentvlekjes en een ongelijkmatige teint door zonneschade vervagen.
  • Uw huid ziet er jeugdiger en frisser uit.
  • De collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt.

Bekijk de video voor meer informatie

content image

Lactic Peel AL

Anti-aging

Melkzuurpeeling. Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels is deze behandeling aangewezen voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid.

Lactic_Peel AL verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barrière te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celhernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt.

Salicylic Peel 

Acne

Salycylzuurpeeling. Ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

De exclusieve formule van Salicylic_Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

content image
content image

Mandelic Peel 

Dikke, gepigmenteerde, vette huid

Amandelzuurpeeling. Speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertonen.

Het vernieuwingsproces van de Mandelic_Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.

Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.

Glycolic Peel 

Intensieve anti-aging

Glycolzuurpeeling. Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.

Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

content image

Peeling behandelplan

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken. De huid wordt geanalyseerd en naar aanleiding van deze twee stappen, stel ik het behandelplan samen. Hierin staat precies vermeld hoeveel behandelingen er nog zijn om het gewenste resultaat te bereiken en welke thuisverzorgingsproducten bijdragen aan de snelste resultaten.

Prijs peeling behandeling

€ 69,95. Behandeling van 75 minuten.

 

content image