Diamond Touch

Oogverblindende resultaten met de diamond touch - Revolutionaire resultaten zonder chirurgie

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid. 

Cenzaa cosmetische huidtherapie helpt je een stralende huid terug krijgen door het creëren van een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Te mooi om waar te zijn? denk je? Ons geheim de High tech Diamond Touch

Speciaal voor jou ontwikkelden we een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept voor specifieke huidwensen of huidproblemen gelieerd aan de medische wetenschap.

Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblindende resultaten.

Afhankelijk van je huidwens of huidprobleem ondergaat je huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan.

De behandeling begint met een fruitzuurpeeling, gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een kick start van de collageenproduktie. In de volgende stap wordt er maximale huidverbetering van huidstructuur bereikt met het High tech Diamond touch apparaat en serum infuusion. Een pijnloze behandeling met als resultaat een nieuwe jonge en vooral gladde huid. Je gaat weer stralen.