KLAPP Treatments Gemert

Behandelen, verwennerij, aanbevelen – deze drie woorden vormen de basis van de Klapp -filosofie.

Met het uitgebreide assortiment van Klapp Cosmetics kunnen wij u steeds een behandeling op maat aanbieden.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het!

Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende;

  • Reiniging
  • Huidanalyse.
  • Epileren.
  • Dieptereiniging.
  • Peeling.
  • Speciaal masker met intensieve werkstoffen.
  • Serum
  • Dag/nachtverzorging.
  • Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een ontspanningsmassage van gelaat, hals, decolleté.

KLAPP A-CLASSIC

Vitamine A is een levensbelangrijk element voor het lichaam. Net zo belangrijk zijn de functies van deze vitamine voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. KLAPP gebruikt RETINOL, deze vorm van Vitamine A heeft een uiterst stimulerende werking op de verminderde herstelmechanismen van de huid.

KLAPP HYALURONIC

In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar de optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het als vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.

KLAPP IMMUN

Versterking van het immuunsysteem van de huid en het eigen afweermechanisme te versterken. Vooral de droge, vochtarme, rode huid faalt in haar eigen beschermingsfunctie.

Immun helpt de huid een eigen beschermingslaag op te bouwen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Gaat irritatie, roodheden, en schilfering tegen.

CAVIAR POWER TREATMENT

CAVIAR POWER van KLAPP is een innovatieve anti-aging behandeling met de modernste hoogtechnologische actieve bestanddelen. Een exclusief kaviaarcomplex en natuurlijke biopeptides stimuleren de celstofwisseling en geven de vermoeide huidstructuur impulsen voor een elastisch oppervlak.

KLAPP REPACELL

Youth starts in the DNA.

Telomeren (door de delingen worden chromosomen aan het uiteinden korter) werden als belangrijkste elementen van cel veroudering geïdentificeerd. De ontdekking van telomeren en hun enzym telomerase, maakt het mogelijk de jeugdigheid van de huid te bewaren. Geschikt voor elk huidtype die de jeugdige frisse uitstraling wilt behouden.

KLAPP Treatments behandelplan

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken. De huid wordt geanalyseerd en naar aanleiding van deze twee stappen, stel ik het behandelplan samen. Hierin staat precies vermeld hoeveel behandelingen er nog zijn om het gewenste resultaat te bereiken en welke thuisverzorgingsproducten bijdragen aan de snelste resultaten.

Prijs KLAPP Treatments

€ 73,50. Behandeling van 75 minuten.