Meso-therapie Gemert

Wanneer u last heeft van rimpels of een verslapte, droge en doffe huid, is meso-therapie de ideale behandeling voor het zichtbaar verbeteren van uw huid! Bij meso-therapie wordt de huid door het inbrengen van verschillende substanties gerevitaliseerd en gehydrateerd, wat leidt tot een zichbare en voelbare verbetering van de huidstructuur.

Meso-therapie, wat is dat precies?

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen, hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Er ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.
 

Resultaten meso-therapie behandeling

Na de behandeling ziet de huid er egaler, stralender en gezonder uit. Doordat de huid wordt aangezet tot revitalisatie (vernieuwing) verdwijnt de verhoornde (dode) huidcellen laag en komt er een prachtige en jeugdige huid tevoorschijn.

HC3-SKINSHOOTER Naaldloze meso-therapie van KLAPP Cosmetics

De Skinbooster werkt met innovatieve elektroporatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schiet” op een nieuwe manier en precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie. Het voordeel hiervan is dat het pijnloos is en geen beschadigingen aan de huid maakt. U heeft geen downtime en kunt direct door met uw bezigheden.

De HC3-SKINSHOOTER werkt tot in de diepte van de basaallaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Deze worden opgevuld met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag.

Meso-therapie behandelplan

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken. De huid wordt geanalyseerd en naar aanleiding van deze twee stappen, stel ik het behandelplan samen. Hierin staat precies vermeld hoeveel behandelingen er nog zijn om het gewenste resultaat te bereiken en welke thuisverzorgingsproducten bijdragen aan de snelste resultaten.

Prijs meso-therapie behandeling

€ 69,95. Behandeling van 75 minuten.