Micro-needling Gemert

Sinds enkele jaren wordt micro-needling gezien als een bewezen effectieve methode voor het verjongen en verbeteren van de huid. Bloom schoonheidsinstituut past deze methode dan ook vaak toe, voor het verhelpen van verschillende huidindicaties en het zichtbaar verjongen van de huid.

Micro-needling, wat is dit precies?

Micro-needling is een minimaal invasieve techniek die door middel van minuscule naaldjes, micro-perforaties in de huid maakt. Tijdens de behandeling worden er speciale actieve bestanddelen gebruikt, die door de kanaaltjes die in de huid worden gemaakt, dieper de huid in worden gesluisd.

Micro-needling werkt tweezijdig. Enerzijds kunnen werkstoffen dieper in de huid worden gesluisd, anderzijds worden de huideigen herstelmechanismen gestimuleerd. De huid gaat hierdoor meer collageen en elastine produceren, wat direct leidt tot huidverbetering.

Deze synergie tussen de naalden en de gebruikte werkstoffen levert een biostimulatie op die de effectiviteit van de schoonheidsbehandeling vermenigvuldigt en de resultaten maximaliseert.

MESOESTETIC® Micro-needling

In het instituut wordt gewerkt met de m.pen van MESOESTETIC®.  m.pen [pro] is de nieuwste Microneedling pen die is ontwikkeld om spectaculaire resultaten veilig en effectief te bereiken. De beweging van de kop is automatisch, constant en loodrecht op de huid.

Effecten:

  • Stimuleert fibroblasten en de productie van elastine en collageen.
  • Activeert huidherstelmechanismen.
  • Vermindert fijne lijntjes en poriegrootte.
  • Het vermindert het uiterlijk van hypotrofische littekens en striae.
  • Verbetert de stevigheid van de huid.
  • Stimuleert de haarzakjes.

Dermapen Micro-needling

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie.

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Na verloop van tijd zul je merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. Je krijgt jouw egale en stralende huid weer terug!

Welke gebieden en huidproblemen worden effectief met micro-needling behandeld?

Micro-needling kan worden toegepast op zowel het gezicht als op het lichaam.

Hoofdhuid
Op de hoofdhuid vertraagt ​​en voorkomt het haaruitval.

Gezicht, hals, decolleté en handen
Behandelt hypermigraties (pigmentvlekken), gebrek aan vitaliteit, verlies van contouren en rimpels. Ook acne en acnelittekens worden effectief verminderd.

Lichaam
Op het lichaam wordt micro-needling met succes toegepast voor het verminderen van cellulitis en striae en het verminderen van de slapper wordende huid.

Prijs micro-needling behandeling

€ 89,95. Behandeling van 75 minuten.

Prijs Dermapen behandeling

€ 120,00